Rouw voor dieren  · 11. september 2019
De eerste keer... Plots moest ik haar laten gaan. 🦋 De juiste woorden vond ik de volgende ochtend en schreef deze tekst in één keer.

Rouw voor dieren  · 07. september 2019
Precies op dit moment is het 7 dagen en 168 uur geleden dat ik mijn lieve Sem losliet uit liefde 🦋 GRATIS kaart voor iedereen! Betaal slechts de postzegel. 📬

Wag and Kisses  · 04. augustus 2019
Korte honden quotes die ieder baasje herkent!

Rouw voor dieren  · 28. juli 2019
De reden waarom mijn honden niet laat inenten!! Je kent die mails of uitnodigingen per post wel: "……. heeft weer zijn jaarlijkse enting nodig."

Rouw voor dieren  · 08. juli 2019
Niet 1 traan rolde over mijn wang het waren er zo veel die op haar vacht vielen. Dicht tegen mij aan heb ik Senna moeten laten gaan. Bijna 3 jaar later wil ik iets terug doen want door haar is Rouw voor dieren ontstaan. Ik zie de site dan ook als eerbetoon aan de hond die alles voor mij heeft betekend.

Rouw voor dieren  · 08. juli 2019
Leuke, grappige, ontroerende of gewoon mooie teksten. Wij hebben ze voor je uitgezocht! Voel je vrij om de onderstaande foto's en teksten te gebruiken en delen!

Madelief by Richelle  · 21. juni 2019
Het leven kan niet stralen zonder tegenslagen. Vol inspiratie heb ik de mooiste quotes gemaakt voor jullie! Voel je vrij om ze te gebruiken of te delen. Liefs, Richelle

Madelief by Richelle  · 09. april 2019
Heb je geen tijd of zin? Om de bloemen te halen of is het slecht weer? Besteld dan gemakkelijk jouw bloemen en laat deze thuisbezorgen voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Madelief by Richelle  · 07. februari 2019
Eind 2019 sluit de winkel en komt Richelle alle bloemen GRATIS thuis brengen! Jouw bloemist online helemaal 2020

Madelief by Richelle  · 07. februari 2019
De nieuwe Sleutelhanger altijd een GRATIS kaartje bij je aankoop!

Meer weergeven