De Ondernemers


Eigenaresse

Richelle Mallee

 

 

Bloemist en zo veel meer...

Deze duizendpoot zit niet stil.

 

0615850181
Glas in Lood

Anneke Weesjes

Fulltime zelfstandig glaskunstenaar gevestigd in Onstwedde, oost Groningen.

Mijn grote passie is figuratief werk in glas, waarbij ik mijn onderwerpen zo realistisch mogelijk probeer weer te geven.  

Speciaal voor Rouw voor dieren maak ik in opdracht portretten en gedenkramen van/voor huisdieren in glas in lood, genaamd "Tiffany".

Het is een prachtige manier om een geliefd (huis) dier

altijd bij je te kunnen houden.

 

 

Het zonlicht dat door een portret van je lieveling de kamer in schijnt, doet mooie herinneringen stralen in het hart van elke dierenliefhebber.Handgemaakte Sieraden

Neeltje Verbeek

 

Voor Rouw voor dieren & Rouw om jou maak ik dierbare sieraden, waarin ik haren of as kan verwerken.

 

Heel erg uniek maar ook zo bijzonder om dit te mogen en kunnen doen.  De eerste keer dat ik een armband gemaakt had, een paar jaar geleden, was omdat ik graag iets bij me wilde dragen van mijn paard Wiz. Mijn dochtertje vond het helemaal geweldig, een armband van haar lievelingsdier, en zo kwam het dat ik ook voor haar iets ben gaan maken.

 

Het is een eer om sieraden te mogen creëren van zilver en daarin as en haren verwerkt van een geliefde.

12-02-2018 werd het officieel en begon mijn eigen bedrijf "Wizshes"

 

Ieder sieraad is uniek en wordt voor u persoonlijk gemaakt! Er zijn verschillende mogelijkheden in modellen maar ook in materialen, zoals leer met dq metaal en echt zilver.

 Gegraveerde Sieraden

Resi Habraken

Het gezicht achter Perfect Jewel, en een dierenliefhebber in hart en nieren. Het gelukkigst ben ik wanneer ik door de bossen struin met mijn honden of paard.

 

Maar ook wanneer ik niet bij mijn vriendjes ben,

zijn ze toch altijd een beetje bij me.

Zo draag ik sieraden waar hun haar in verwerkt is of gegraveerd zijn met een pootafdrukje. 

Deze sieraden zijn mij erg dierbaar.

 

En dit is dan ook wat ik mijn klanten aanbied:

Een sieraad die de liefde voor je dier of dierbare weergeeft, en een klein stukje troost kan bieden bij verlies.Sweet Message

Anique de Vries

Ik ben Anique de Vries en ik ben een paar jaar geleden langzaam mijn bedrijfje ‘Sweet Messages’ op gaan zetten. Dit is ontstaan, omdat ik altijd graag mensen blij maak en vaak iets kleins meeneem naar vrienden om ze te steunen, blij te maken of zomaar.

 

Mijn motto is dan ook…

 

“Make someone happy, then you’ll be happy too!” en “Het zijn de kleine dingen die het doen.”

 

Ik ben door ‘Rouw om jou’ gevraagd om een cadeautje te bedenken/ontwerpen/maken dat je aan personen kan geven, voor een kleine troost of als aandenken.Lief Dagboekje

Anoek

Mijn naam is Anoek, schrijfster en ontwerpster van Lief dagboekje. Deze boekjes zijn tot stand gekomen door gebeurtenissen in mijn eigen familie. Ik zag het verdriet bij mijn kindjes en wilde graag iets voor ze doen. De dagboekjes zijn een verwerking van mijn eigen verdriet geweest en een dierbaar cadeautje geworden voor mijn kinderen. Samen met hen heb ik deze boekjes met alle liefde gecreëerd!

 

Ik hoop dan ook echt dat er meer kindjes zijn die een kleine glimlach op hun gezicht krijgen als ze dit boekje gaan invullen. Beetje bij beetje je verdriet verwerken en een herinneringsboekje vormen... Urnen

Ellen

Welkom ik ben Ellen en naast mij zit Noura. Een ontzettend lieve Chodsky-Pes van 5 jaar. Noura is onze tweede hond, haar voorganger was Baike een Hollandse Herder. Ik ben van jongs af aan al gek op honden en dat zal ik altijd ook blijven. Toen wij, Michelle en ik, het idee kregen om een website op te zetten hadden we gelijk al een connectie met de dierenkant. Uiteindelijk hebben wij leveranciers gevonden die diverse prachtige urnen maken. Dit kan keramiek, cardboard en van hout. Wij adviseren je graag over de diverse materialen en ook over de afmetingen. Neem gerust een kijkje in ons mooie aanbod.As Decoraties

Angela & Immanuel

Wij zijn Immanuel en Angela van As Creations.

Wij voelen met ons hart mee met het verlies van je geliefde  en willen dit gevoel  van liefde doorgeven door middel van onze uniek persoonlijke producten.

 

In onze producten kan as, haar, een foto, kleur, glitter en nog meer toegevoegd worden zodat de warmte en liefde van je geliefde huisdier weer tastbaar zal zijn en deze troost kan bieden in moeilijke tijden.

 

Wij zijn begonnen met het verwerken van as en haar toen het paard van mijn dochter is overleden. Wij wilden haar iets tastbaar geven, iets wat haar zal herinneringen aan de liefde tussen haar en haar geliefde paard.

 

Inmiddels hebben wij al vele nabestaanden kunnen verwarmen met onze producten en ze de liefde weer kunnen laten voelen die ze zo erg moeten missen. Bij al onze bestellingen zit een handgeschreven kaart met een foto van uw geliefde. Dit maakt het persoonlijk en vertrouwd.

 

Heeft u een speciale wens? Laat het ons gerust weten wij zijn ervoor je om een mooi en tastbaar product te maken waarbij de liefde en warmte van jouw geliefde voelbaar zal zijn.Tekeningen

Annia Filak

Ik ben in 1985 in Kazachstan geboren en

ik ben een vrouw die van kunst houdt.

Fotografie, schilderkunst, theater, goede cinema, etc.

Op de vraag: Wat is kunst? zijn vele antwoorden mogelijk en, mits goed beargumenteerd, is ieder antwoord goed.

Ik vind dat een kunstwerk origineel moet zijn en emotie mag over brengen. Op dit moment is fotografie mijn grootste passie, maar tekenen is ook een belangrijk deel mijn leven.

Toen ik nog op school zat , tekende ik op elk vrij moment.

Ik rondde mijn studie grafische vormgeving af,

waar ik veel kunstlessen volgde.

Ja, ik heb veel getekend in mijn college (hoge school). 

Ik ben ook een dierenvriend.

Ik hou van dieren en ben gek op mijn mopshond.

Dankzij rouw voor dieren kan ik liefde voor dieren

combineren met mijn hobby en iets moois maken.Kleurrijke Art

Marieke Abbink

Ik ben Marieke Abbink, oprichter van DearDier en digitaal illustrator met een grote passie voor dieren. Dieren zijn altijd een grote inspiratiebron geweest voor mij en mijn creatieve werken. Na het verlies van lieve dieren zoek ik naar een manier om mijn pijn of die van een ander om te zetten in iets dat blijvend is en waar je blij van kan worden. Kleurrijke en persoonlijke dierenillustraties zijn daarvan het resultaat.

 

Heb of had jij het allerliefste beestje van de wereld en zou je daar een kleurrijke illustratie van willen? 

Laat het me weten!