dōTERRA Oliën

Olie roller

Ruik en ervaar de olie en je bent verkocht, zo ging het bij mij!

dōTERRA oliën zijn zó puur en zó zuiver, zoiets had ik nog niet eerder ervaren.

 

dōTERRA betekent letterlijk ‘ geschenk van de aarde’.

Alle oliën zijn 100% natuurzuiver. Daarmee kunnen de oliën je geweldig ondersteunen.

 

Alle oliën hebben zowel een fysiek, als emotionele en mentale werking.

Of het nu gaat om lekkerder slapen met lavendelolie of een emotionele dip als sneeuw voor de zon laten verdwijnen met Bergamot. Voor alles is een olie!

€ 6,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

LAVENDEL

 

Ontspannend en rustgevend ideaal voor een goede nachtrust.

 

ON GUARD

On Guard helpt je energie te beschermen en beter bij jezelf te blijven. Je komt beter voor jezelf op en kunt beter voelen wat goed voor jou is. Daardoor geeft het je de kracht om “nee” te zeggen en kun je beter je grenzen aan geven. Het beschermt je aura tegen negatieve energieën van anderen.

 

LEMONGRASS

Lemongrass bewerkstelligt een optimistische stemming en brengt in vastgelopen situaties klaarheid en frisheid. Het is onmogelijk om vast te blijven zitten in negatieve patronen als je Lemongrass gebruikt. Hij heeft een zonnige geur die meteen je levenslust een boost geeft en je een optimistisch gevoel bezorgt. Lemongrass heeft ook een troostende werking en geeft helderheid in vastgelopen situaties. Een ideale olie voor situaties die je moe en uitgeput achter hebben gelaten. Hij ondersteunt je bij emotionele uitputting en stress.

 

CHEER

Wanneer je langdurig een zware last hebt gedragen en  je even niet meer weet hoe je de zwaarte kwijt kunt raken, kan Cheer je helpen om weer hoop te krijgen en de kracht om dingen te veranderen.

Het helpt tegen negatieve emoties: uitgeput, hopeloos, geen lol meer in het leven, zwaar, somber, gebrek aan interesse, verveeld. Zorgt voor positieve emoties: hoopvol, ontspannen, vol vertrouwen, vol plezier, zeker.

 

BALANCE

Balance helpt mensen weer in contact te komen met hun

lichaam en te voelen. Hij is ideaal voor hen voor wie vermijden van gevoel een gewoonte is geworden. Hij helpt je hierdoor om je aardse taken op je te nemen of een verbinding aan te gaan met mensen om je heen. Hij activeert je innerlijke kracht en leert je gronden in het nu.

De blend helpt bij het harmoniseren van verschillende fysiologische systemen van het lichaam en ondersteunt het gevoel van evenwicht. Hij activeert de verbinding met de onderste chakra's.

 

SERENITY

Serenity heeft een krachtig effect op het hart en kalmeert gevoelens van angst, vijandigheid, boosheid, jaloezie, razernij en weerstand. Hij helpt je om anderen te vergeven voor de pijn die ze je bezorgd hebben. Hij verzacht je hart en zorgt ervoor dat kritiek en oordelen verdwijnen. Wanneer je te veel van anderen verwacht, helpt Serenity je gevoelens van perfectie en hoge verwachtingen los te laten. Hij steunt je in het ontwikkelen van zachtheid en compassie en het besef dat niemand perfect is of hoeft te zijn. Daardoor kun je je eigen aandeel weer bekijken in plaats van anderen de schuld te blijven geven.

Serenity brengt je in contact met de kwaliteiten van liefde, openheid en ontvankelijkheid. Hij helpt de emotionele wonden van het hart te helen en daardoor de liefde weer vrij te laten stromen. Hij versterkt de tederheid en liefde in iedere relatie en helpt je om je hart heel te houden tijdens het proces van vergeving.

 

TUMERIC

In de diffuser werkt Turmeric emotioneel upliftend en verbetert hij de gemoedstoestand. Werkt opbeurend op mensen die wantrouwig tegenover het leven staan. Geeft het psychische evenwicht terug.

CONSOLE

Console is speciaal voor hen die behoefte hebben aan emotionele ondersteuning. De olie helpt om gevoelens van emotionele pijn los te laten na een periode van stress of trauma. Console bevordert gevoelens van geruststelling en hoop en neutraliseert gevoelens van rouw, verdriet en hopeloosheid. Wanneer je het gevoel hebt dat er een storm raast in je hart of je hoofd, of wanneer je merkt dat je de emotionele pijn,  angsten en opwinding van binnen niet kwijt kunt raken, helpt Console je. Console bevat essentiële oliën van bloemen en bomen die je helpen de deur van verdriet te sluiten en je eerste stappen te zetten naar een hoopvol pad richting emotioneel herstel. 

 

EUCALUPTUS

Stimulerend, opwekkend, concentratie bevorderend. Voor uitgeputte (fysiek en geestelijk) en verzwakte mensen. Beschermt tegen negatieve gedachten. Bij lusteloosheid bij geestelijke arbeid en traagheid. Harmoniserend. Zorgt voor positieve emoties; hoopvol, ontspannen, vol vertrouwen, vol plezier, zeker.

 

AIR

Air geeft ook emotioneel gezien lucht, je kunt beter los laten. Oude pijn, oud verdriet, boosheid, je laat makkelijker los met Air. Deze olie moedigt je aan diep in te ademen en jezelf te omarmen.

 

ZEN GEST

Dit is een krachtige emotionele samenstelling voor mensen die een gebrek aan interesse in het leven en de fysieke kant ervan hebben. Mensen die te grote stukken op hun bord leggen en niet de mogelijkheid hebben die ook te verwerken. Dit geeft een te grote input op het systeem waardoor de verwerking stil komt te liggen. De ziel komt dan op een punt van teveel informatie en het vertalen hiervan naar hapklare brokken stokt. Als een mens overvoerd is met te veel informatie en stimulatie neigt hij uiteraard ertoe dingen los te laten en zich terug te trekken. Hij kan dan apathisch worden over zijn situatie en zijn lichamelijke behoeften gaan negeren.

Zengest stimuleert het lichaam en de geest om ervaringen en informatie op te nemen en te verwerken. Hij versterkt het vermogen op nieuwe informatie op te nemen, nieuwe relaties aan te gaan en nieuwe ervaringen als mogelijkheden te ervaren. Zengest zorgt ervoor dat je het leven weer kunt verteren.

 

CITRUS BLISS

Citrus Bliss helpt je je motivatie terug te vinden wanneer je die even kwijt bent geraakt. Een ideale olie voor lethargie, ontmoediging en verlies van levenslust. Wanneer je ziel het contact met de magie van het leven is kwijtgeraakt, helpt deze samenstelling je de vonk van levenslust weer terug te vinden.

Citrus Bliss inspireert je tot creativiteit. Ieder mens heeft daar behoefte aan! Door je weer met je innerlijke kind te verbinden, komt je natuurlijke creativiteit weer tot uiting. Hij leert je weer in overvloed en spontaniteit te leven. Hij helpt je als je je creatieve energie gebruikt om ook oude overtuigingen en onzekerheden kwijt te raken. Hij geeft je de moed jezelf weer te laten zien. Hij brengt kleur en hoop in je leven.