De Ondernemers


Anneke Weesjes

 

Fulltime zelfstandig glaskunstenaar gevestigd in Onstwedde, oost Groningen. Mijn grote passie is figuratief werk in glas, waarbij ik mijn onderwerpen zo realistisch mogelijk probeer weer te geven.  

 

Speciaal voor Madelief en Rouw voor dieren maak ik in opdracht portretten en gedenkramen van/voor huisdieren in glas in lood, genaamd "Tiffany".

 Neeltje Verbeek

Voor Madelief & Rouw voor dieren maak ik dierbare sieraden, waarin ik haren of as kan verwerken. Heel erg uniek maar ook zo bijzonder om dit te mogen en kunnen doen.  De eerste keer dat ik een armband gemaakt had, een paar jaar geleden, was omdat ik graag iets bij me wilde dragen van mijn paard Wiz. Mijn dochtertje vond het helemaal geweldig, een armband van haar lievelingsdier, en zo kwam het dat ik ook voor haar iets ben gaan maken.

 

Het is een eer om sieraden te mogen creëren van zilver en daarin as en haren verwerkt van een geliefde. 12-02-2018 werd het officieel en begon mijn eigen bedrijf "Wizshes"

 

Ieder sieraad is uniek en wordt voor u persoonlijk gemaakt! Er zijn verschillende mogelijkheden in modellen maar ook in materialen, zoals leer met dq metaal en echt zilver.Anique de Vries

Ik ben Anique de Vries en ik ben een paar jaar geleden langzaam mijn bedrijfje ‘Sweet Messages’ op gaan zetten. Dit is ontstaan, omdat ik altijd graag mensen blij maak en vaak iets kleins meeneem naar vrienden om ze te steunen, blij te maken of zomaar.

 

Mijn motto is dan ook… “Make someone happy, then you’ll be happy too!” en “Het zijn de kleine dingen die het doen.”

 

Ik ben door Madelief en Rouw voor dieren gevraagd om een cadeautje te bedenken/ontwerpen/maken dat je aan personen kan geven, voor een kleine troost of als aandenken.Elles Bouwmeester

 Al vanaf jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn! Om dan ook nog eens producten met een speciale betekenis te mogen maken is extra mooi! 

 

 Mijn naam is Elles en ik help jou graag aan een bijzonder herinneringsproduct! Toen ik 8 jaar was verloor ik een vriendinnetje, ik zag wat rouw was en ging hier op mijn eigen manier mee om. Nu, jaren later, besef ik hoeveel steun ik heb gehad aan bepaalde producten.

 

Hoe mooi is het dan om hier wat mee te doen? Ik ging op onderzoek uit en combineerde creativiteit met mijn ervaringen, zo ontstonden er persoonlijke herinneringsproducten. Ik maak nu dagelijks, met heel veel liefde, bijzondere producten waar mensen die rouwen steun uit kunnen halen. Anoek

Mijn naam is Anoek, schrijfster en ontwerpster van Lief dagboekje. Deze boekjes zijn tot stand gekomen door gebeurtenissen in mijn eigen familie. Ik zag het verdriet bij mijn kindjes en wilde graag iets voor ze doen. De dagboekjes zijn een verwerking van mijn eigen verdriet geweest en een dierbaar cadeautje geworden voor mijn kinderen. Samen met hen heb ik deze boekjes met alle liefde gecreëerd!

 

Ik hoop dan ook echt dat er meer kindjes zijn die een kleine glimlach op hun gezicht krijgen als ze dit boekje gaan invullen. Beetje bij beetje je verdriet verwerken en een herinneringsboekje vormen... 
Vragen?

Stuur een Whatsappje!

Richelle Mallee

0615850181

 

Gastenboek

 Wat zeggen de klanten?

Klik op het Madeliefje en lees de ervaringen.