Bloemen besteld en dan?

Zodra de bloemenwensen bekend zijn, bestel ik verse bloemen bij mijn levarancier. Over het algemeen lever ik de bloemen 1-3 dagen voor de uitvaart, dan zijn de bloemen op hun mooist tijdens het afscheid. Zodra de bloemen gemaakt zijn maakt ik hiervan mooie foto's, bij voorkeur buiten (mits het weer het toelaat).

Achteraf ontvang je dan altijd de foto's van de rouwbloemen, hier zitten geen kosten aan verbonden, gewoon service als blijvende herinnering! Waarom achteraf dat leg ik je graag hier uit. 

 

Meerderen Rouwstukken?

Dan maken we een afspraak zodat we de bloemen gelijk bij de kist kunnen leggen. Jij en je familie hoeven zelf niets te doen alleen aan te geven waar je de bloemen wilt hebben. Deze draag ik naar de kist en leg deze op de gewenste plek en bevestig vervolgens de linten. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.