Het koekjes team

Sem

Uit liefde losgelaten 🦋 

24-05-2015 ~ 31-08-2019

 

Ras: Rottweiler

 

Sem is 4 jaar geworden 🦋 en als puppy bij Richelle komen wonen. Ze is een superlieve, waakse maar ook een onzekere Rottweiler. Ze heeft een superschattig koppie maar voordat ze met je wil knuffelen wil ze je wel graag leren kennen. Sem haar favoriete bezigheid is rennen op het strand. Dat het liefste met haar vriendinnetje Boo, de golden retriever, waar ze mee is opgegroeid. Haar lievelingseten is slagroom en ijsjes.

 

Kim

 

Ras: Teckel (mini)

 

Kim is 6 jaar en nu bijna 1 jaar bij Richelle. Kim is een eigenwijze, stoere, brutale maar ook een echte knuffelkont van een Teckel. Kim haar favoriete plekje is in de zon of in bed op de elektrische warmtedeken. Deze koukleum weet de warmte wel te vinden. Kim houdt van graven en heel hard rennen. Met haar kleine pootjes is ze de snelste van de twee. Kim leeft voor koekjes en veel lekkere dingen, maar gaat echt scheel kijken bij haring en slagroom.

Lente

 

Ras: Rottweiler

 

Ze is geen zomer,geen herfst, geen winter, ze is de Lente! Alles komt weer tot leven dit meisje brengt licht na de duisternis ze is mijn Lente.

 

Lente is een puppy en wat voor één ze is echt een schatje. Ze vind de hele wereld lief en leuk. Lente houdt van spelen met andere honden en soms haar zus Kim pesten. Een lastige eter nou ja alles wat lekker is gaat er wel in.