© Rouwsetting 

De aankleding rondom het afscheid.

Ik ben inzetbaar om jullie te ontzorgen op de dag van het afscheid. Mijn oog voor de kleine details kan niet alleen het verschil maken maar ook van grote meerwaarde tijdens de uitvaart. 

 

Het plaatje wat jij in je hoofd heb zal ik realiseren en mijn doel is om deze zelfs te overtreffen. Omdat het van grote waarde is dat het totaalplaatje compleet klopt. Zorgeloos afscheid nemen in een sfeervolle aankleding, dat is wat ik voor jullie realiseer.

 

Met elkaar creëren we een eerbetoon aan jouw dierbare

 

  • Complete rouwsetting: Ik verzorg niet alleen de rouwbloemen op de kist, maar zorg ook dat de aankleding van de locatie perfect bij elkaar past, inclusief bloemenvaasjes die matchen met bijpassende kaarsen, voor een harmonieuze sfeer.

  • Aandacht voor details: Ik denk aan ieder detail, van bloemen bij het condoleanceboek tot sfeervolle windlichten met bijpassende kaarsen die bij aankomst op de afscheidslocatie buiten al branden. Zakdoekjes met de naam en tekst van uw keuze worden zorgvuldig klaargelegd op de zitplaatsen.

  • Persoonlijke herinneringen: Mijn uitgangspunt is om alle persoonlijke kenmerken en herinneringen van jouw dierbare terug te laten komen op de locatie, zodat de herkenbaarheid troost kan bieden.

  • Ontzorging: Ik neem alle zorgen uit handen, zowel bij het aankleden van de locatie als bij het verwijderen van de rouwsetting na de uitvaart. Mijn doel is om de zorg bij jullie weg te nemen, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het afscheid nemen.

  • Unieke wensen: Ik sta open voor unieke wensen, zoals het regelen van kaarsen voor kinderen om aan te steken tijdens de uitvaart, het creëren van honderden lichtjes met een herdenkingsgeschenk bij vertrek, of het maken van kleine boeketjes van bloemstukken voor familie en vrienden om mee naar huis te nemen. Alles is mogelijk, zolang het past bij jullie wensen.

 

Enkele voorbeelden van mogelijkheden

Kaarslicht

Sfeervolle windlichten met bijpassende kaarsen die branden bij uw aankomst op de afscheidslocatie.

Dankbetuiging

Een herdenkings gift bij het weggaan i.p.v. de gebruikelijke dankbetuiging.

Tafelaankleding

Bloemenvaasjes op tafel die perfect matchen bij de kaarsen voor een perfecte eenheid.

Boeketjes 

Van alle bloemstukken kleine boeketjes gemaakt, zodat alle familie en vrienden een boeketje mee naar huis mee kunnen nemen ter nagedachtenis.

Herinneringen  

Een koffertje of een mooi aangeklede box met mooie briefjes zodat de familie, vrienden en kennissen mooie herinneringen kunnen delen.  

Condoleanceregister

Bloemen bij het condoleanceboek in dezelfde stijl als de bloemen op de kist met een bijpassende brande kaars.

Rookfakkel 

De fakkels zijn er in verschillende kleuren die helemaal kunnen matchen bij de aankleding van de uitvaart. 

Ballonnen 

Ballonnen om de locatie aan te kleden. Passend bij de gekozen kleuren. Zeker voor kinderen zijn ballonnen altijd heel passend. 

Strooibloemen

Strooibloemen of losse bloemen. Een prachtig gebaar om door familie, vrienden en kennissen op de kist te laten leggen als laatste groet. 

Prijs

De mogelijkheden zijn eindeloos en op maat net zoals de prijs.

Meer weten? Neem gerust contact op en ik kom bij jullie langs om de mooiste setting samen uit te denken.