Mijn hartstocht is het maken van rouwbloemen

Ik wil met mijn rouwbloemen het verschil maken. Je krijgt bij mij waar je recht op hebt. Een mooi tonend en uniek stuk met liefde gemaakt en dat zie je. Door mijn eigen stijl waar perfectie voorop staat, gaat geen bloemetje de deur uit waar ik niet 100% achter sta. Van het eindresultaat maak ik altijd foto's, zo blijft het bloemstuk een blijvende bloemen herinnering voor jou. 
Simpelweg omdat het niet goed maar perfect moet zijn!

 

Herbeleven 

De tijd kan niet worden terug gedraait. Op het moment van het afscheid moet alles perfect zijn zo ook de bloemen. Zeker omdat het moment nooit meer kan worden herbeleeft. Als je een kijkje neemt in de webshop zie je alleen maar stukken en foto's die persoonlijk door mij zijn gemaakt. 

 

Natuurlijk kan ik nooit exact hetzelfde stuk maken als het plaatje omdat ieder stuk uniek is. Zo heeft ook ieder seizoen zijn eigen bloemen. Zodra ik het vertrouwen krijg van de klant om er iets moois van te maken, zal het stuk uniek zijn op zijn eigen manier en zoveel mogelijk lijken op het voorbeeld. Met een persoonlijk touch zodat er een herkenning is zodra je de bloemen ziet. 

 

Bij meerdere stukken kom ik graag bij jullie langs, om met jullie mee te denken zo kunnen alle bloemen samen een mooi geheel vormen. Ook heb ik de optie voor een rouwsetting, de aankleding van de locatie.

 

 

Bloemen besteld en dan?

Zodra de bloemenwensen bekend zijn, bestel ik verse bloemen bij mijn levarancier. Over het algemeen lever ik de bloemen 1-3 dagen voor de uitvaart, dan zijn de bloemen op hun mooist tijdens het afscheid. Zodra de bloemen gemaakt zijn maakt ik hiervan mooie foto's, bij voorkeur buiten (mits het weer het toelaat).

Achteraf ontvang je dan altijd de foto's van de rouwbloemen, hier zitten geen kosten aan verbonden, gewoon service als blijvende herinnering! Waarom achteraf dat leg ik je graag hier uit.