Uitgelicht 

13 jaar Madelief!

Om deze speciale dag te vieren, geef ik 13 + 10 vergeet-me-niet speldjes weg.Wil jij iemand verrassen met zo'n speldje? Bestel er één via de onderstaande formulier voor iemand die je dat gunt.

Lees meer »

Troost

Om goed voor jezelf te zorgen in moeilijke tijden, heb ik mooie producten uitgezocht die jou kunnen ondersteunen. Van edelstenen tot etherische oliën.

Lees meer »

Bloemen besteld en dan?

Zodra de bloemenwensen bekend zijn, bestel ik verse bloemen bij mijn levarancier. Over het algemeen lever ik de bloemen 1-3 dagen voor de uitvaart, dan zijn de bloemen op hun mooist tijdens het afscheid. Zodra de bloemen gemaakt zijn maakt ik hiervan mooie foto's, bij voorkeur buiten (mits het weer het toelaat).Achteraf ontvang je dan altijd de foto's van de rouwbloemen, hier zitten geen kosten aan verbonden, gewoon service als blijvende herinnering! Waarom achteraf dat leg ik je graag hier uit. 

Lees meer »

Baby & kind album

Alles is mogelijk met bloemen. Juist voor de kleintjes gebruik ik de meest subtiele bloemen. Omdat we de tijd en het moment nooit meer kunnen herbeleven. 

Lees meer »

Woorden van troost

Wat zet je nu in de kaart? Allereerst alles wat uit je hart komt is goed. Hierbij wat voorbeeldteksten om je op weg te helpen ter inspiratie als woorden je te kort schieten. 

Lees meer »

Tips troostboeketten

Er wordt vaak voor een wit boeket gekozen. Wit is nou eenmaal de kleur van rouw, reinheid en helderheid. Maar een troostboeket is naar mijn mening niet volledig wit. Je wilt toch niet het gevoel krijgen dat er rouwbloemen op tafel staan. Daarintegen wit met een subtiel kleurtje is juist heel gepast.

Lees meer »

Recept podcast 20

De kersteditie de laatste podcast aflevering (nr 20) van het eerste seizoen. Half januari zijn we weer terug met het tweede seizoen van Madelief in je oor.   

Lees meer »