Recepten van Ed

Ed Mallee

Aflevering 10, 20, 30, 40, enzovoort: altijd een gerecht van mijn vader!

 

Omdat hij zo'n grote lekkerbek was en een echte fijnproever. Hij kocht dan ergens veel te veel, het liefst in de aanbieding, om het vervolgens aan iedereen weg te geven die op zijn pad kwam. Met de woorden: "Wie goed doet, goed ontmoet."

 

Hij wordt enorm gemist, maar als ik zijn gerechten kook en de vertrouwde geuren ruik, is hij toch een beetje extra dichtbij. De podcast is ooit ontstaan om alle herinneringen aan mijn wereldvader in leven te houden.

 

Recepten:

Kip met Spek

Aflevering 30Kip met spek. Bijna wekelijks stond dit heerlijke gerecht op mij te wachten. Dit gerecht deze geuren voelen nogsteeds als thuiskomen. 

Lees meer »

Kip met Brie

Aflevering 20Kip met briesaus kookte pa altijd voor mij als troostgerecht en met een plastic bakje ging ik met de saus naar huis. 

Lees meer »